top of page

Accordeonles

Als gediplomeerd accordeondocent biedt Cécil accordeonles aan in een prettige en ontspannen sfeer op de locaties Rosmalen en Vlijmen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden in allerlei stijlen, voor kinderen en volwassenen, solo en duo. De te volgen 'route', tijdens de lessen, wordt altijd in overleg bepaald, naar aanleiding van je wensen.
Tijdens de les staat het plezier voorop, naast dat het natuurlijk ook leerzaam is. Op enthousiaste wijze leert u of uw kind de beginselen van het accordeonspel of kunt u zich verder bekwamen in het accordeon spelen.

Mocht u zelf nog niet in het bezit zijn van een accordeon dan is er een mogelijkheid om tegen een klein bedrag een accordeon te huren of u kunt zich door Cécil laten informeren over de aankoop van een eigen accordeon.

Zij geeft op de volgende dagen les:

Vlijmen: dinsdag, eind van de middag/begin avond

Rosmalen: Maandagavond, woensdagochtend en woensdagavond

Voor de tarieven van de lessen in Rosmalen en Vlijmen kunt u vrijblijvend een mailtje sturen naar Cécil. Er zijn mogelijkheden voor wekelijkse lessen, om de week en een strippenkaart. Het is ook mogelijk om eenmalig een gratis proefles af te spreken.
we ook veel samenspelen.

IMG_0605.jpg

Cécil Breuer-van den Dungen

bottom of page